image
CORPORATE GOOD

Samfunnsansvar og bærekraft
satt i system

Corporate Good bistår bedrifter med å ta samfunnsansvar og knytte det sammen med bærekraft for å skape en bedre verden. Vi jobber med alt fra små- og mellomstore bedrifter til store konsern. Det avgjørende er ikke størrelsen på selskapet, men at det finnes et genuint ønske om å bidra til en bedre verden.

Vi veileder også frivillig sektor til hvordan de kan engasjere næringslivet i sitt arbeid. Målet vårt er at frivillige organisasjoner og sosiale entreprenører over hele landet skal få tilgang til flere frivillige ressurser og de skal få økt kjennskap.

CORPORATE GOOD

Hvordan vi leverer

Corporate Good tilbyr våre tjenester i form av konsulentoppdrag på kort eller lang sikt, eller som fullt ut ansvarlig for tilrettelegging av samfunnsansvar og bærekraft på vegne av din bedrift. Det er dere som gjennomfører aktivitetene og tiltakene. Vii følger opp og bistår med evaluering og rapportering hvis det er ønskelig.

Vi har siden 2012 jobbet med mange forskjellige bedrifter i ulike bransjer. Våre erfaringer tar vi med oss inn i nye kundeforhold. Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på fagområdene og trekker inn samarbeidspartnere der det trengs.

CORPORATE GOOD

Våre tjenester

Rådgivning

Vi leverer rådgivning innen samfunnsansvar og bærekraft til bedrifter.

Aktiviteter for ansatte

Vi engasjerer deres ansatte i meningsfulle oppdrag til glede for andre.

Frivillig sektor

Vi bistår frivillig sektor med å tilrettelegge gode aktiviteter for næringslivet.

Foredrag og kurs

Vi tilbyr foredrag og kurs innen samfunnsansvar og bærekraft.