Seks år med Giverglede

Hvert år siden oppstarten av Gi bort dagen i 2012 har Trondhjems Hospital fått festmiddag av Comfort Hotel Park og underholdning av Sjetne Teaterlag.

“I forbindelse med Gi bort dagen har vi bidratt siden 2012. Da så jeg at daværende Rica Nidelven hadde gitt bort seks stykk frokost til sykepleiere ved St.Olavs Hospital og tenkte at det var lite å gi bort for et så stort hotell. Jeg bestemte meg for at jeg skal i alle fall gi bort en middag.” forteller hotelldirektør Cathrine Stadsvik.

I tillegg til å være hotelldirektør er Cathrine Stadsvik leder for Sjetne Teaterlag.

“Jeg kunne derfor også stille med underholdning, og vi kom i kontakt med Trondhjems Hospital, og de ville gjerne ha festmiddag og underholdning.” forteller Stadsvik.

“Så da ble det en toretters-middag, underholdningsinnslag og selvsagt trondheimsviser til kaffen!”

GIVERGLEDE

Cathrine Stadsvik er travel, og selv om hun hvert år spør seg selv « har jeg tid til dette», så er det verdt det.

“Det gir meg mye. Jeg er travel og dette er noe jeg sier ja til ett år i forveien. Når dagen kommer og jeg ser det pyntede lokalet, møter menneskene som sitter der og venter på oss, så gir det meg en god følelse. Jeg føler at jeg gjør noe nyttig.”

Hun ser at det betyr mye for brukerne ved Trondhjems Hospital.

“Brukerne på hospitalet ser ut til å ha stor glede av både mat og underholdning, og sier at dette er et av høydepunktene i hverdagen: «Må kom’ igjen, ja! Vi glær oss allerede til neste år!” forteller Stadsvik.

Hun vil også gjerne takke frivillig-gruppen.

“En stor honnør også til Frivillig-gruppen ved Trondhjems Hospital. De stiller opp hver gang og ordner pådekking av festbord, står for servering, og rydder opp når brukerne går tilbake til sine rom og leiligheter.”

WECARE

I Nordic Choice Hotels har de et program de kaller WeCare, og målet er at hvert hotell i kjeden skal ha et eget prosjekt i lokalsamfunnet.

“For oss har festmiddagen vi gir bort til Trondhjem Hospital gjennom Gi bort dagen blitt vårt prosjekt, og de ansatte syns det er veldig bra.”

Hun tror alle kan gjøre samfunnet til et varmere sted.

“Jeg tror det handler om å ta vare på hverandre, og de som har muligheten til å gi bør gjøre det. På den måten blir samfunnet bedre, og vi får mindre konflikter og flere smil.”

Hun oppfordrer alle til å finne sitt prosjekt.

“Alle kan gjøre litt.”

___________________

Giver: Comfort Hotel Park og Sjetne Teaterlag

Mottaker
:
Trondhjems Hospital


År:
2018

___________________