Intimkonsert på Barnas Stasjon

Den 28. februar 2013 fant Gi bort dagen sted, og en av de heldige og takknemlige mottakerne dette året var Barnas Stasjon. Et samarbeid mellom Blå Kors og Trondheim Kommune, og fungerer som et trygt møtested for småbarnsfamilier med psykiske og/eller rusrelaterte utfordringer. Profesjonelle og frivillige jobber sammen med barn og deres foreldre for å skape en langsiktig positiv endring. Det fokuseres på å styrke foreldrefunksjonene, og å sikre barn en god utviklingsstøtte. Barnas Stasjon i Trondheim tilbyr blant annet råd og veiledning, lekerom, god mat, turer, spedbarnsgrupper og mye mer.

GIVERGLEDE GIR INSPIRASJON

En av de frivillige giverne på Gi bort dagen i 2013 var Vegar Nesset, også kjent gjennom artistnavnet Following Bob. Nesset bidro med en intimkonsert på Barnas Stasjon, og det ble en handling som skulle vise seg å være givende for begge parter. Når han uttaler seg om opplevelsen, kan man høre at han smiler gjennom telefonen. “Det var en fantastisk opplevelse å se engasjementet, og alt det fine som skjedde der. Det å få muligheten til å bruke musikk til å glede og inspirere andre i en sånn situasjon – det er det som er viktig for meg.”

SANG DEDIKERT TIL GI BORT DAGEN

Nesset forteller videre at slike nye opplevelser fungerer som en sterk inspirasjon for han som artist, og at han ser på det som en bonus. Gjennom denne intimkonserten fikk nemlig Following Bob inspirasjon til å skrive en sang spesielt dedikert til konseptet Gi bort dagen. “Sangen handler om å gi av tiden sin sånn at andre skal få det bedre”, påpeker han. Låta heter Flowers, og du kan høre den her.

Her fremfører han sangen på Engasjert Byrå, initiativtakerne til Gi bort dagen, for første gang. Gi bort dagen er takknemlig for å ha denne fine sangen til disposisjon. Les mer om det flotte arbeidet til Barnas Stasjon og Following Bob

___________________

Giver: Following Bob

Mottaker: Barnas Stasjon

År
:
2013

___________________