Barnehage fikk hjelp fra Peab

Kirkens Bymisjon er en inkluderende organisasjon med hovedfokus på å støtte mennesker med en utfordrende hverdag. Organisasjonen opererer med flere ulike tilbud, deriblant åpne barnehager. Disse barnehagene er et møtested for både barn og voksne. Gi bort dagen er stolt over å ha Kirkens Bymisjon som en av sine samarbeidspartnere.

EN BERIKELSE FOR BARNA

I forbindelse med Gi bort dagen i 2013 ville entreprenørselskapet Peab Norge bidra som giver. Peab har et høyt fokus på samfunnsansvar, og har en visjon om å støtte gode samfunnsmessige formål. Selskapet ble koblet med Trofast åpenbarnehage, en av Kirkens Bymisjons barnehager i Trondheim. Peab bidro med en splitter ny lekestue og oppgradering av uteområdene. Dette ble veldig godt mottatt av barna som bruker barnehagen, og en berikende opplevelse for de ansatte i Peab, som lenge hadde gledet seg til å bidra.

På et møtested for barn og voksne er det viktig at omgivelsene er vennlige. Kirkens Bymisjon Trondheim uttalte at de ble kjempeglade for den rause gaven fra Peab!

Peab takker følgende samarbeidspartnere for støtte under Gi bort dagen:

  • Motek Hilti v/Geir Inge Evjen
  • Jtw Kran og transport v/Jan Terje Wasseter
  • XL-BYGG Gunnar T. Strøm v/Knut Erik Sundsvold
  • Transport fra XL-BYGG Gunnar T. Strøm v/Larsen Maskin & Transport (sjåfør Lars Larsen)

DU KAN OGSÅ HJELPE!

Koblingen mellom Kirkens Bymisjon og Peab er et godt eksempel på hvordan både givere og mottakere får positive erfaringer gjennom Gi bort dagen. Bruk givergleden din, meld deg på! Det er lov å bidra med all mulig som faller deg inn, stort eller smått. Alle monner drar.

Du kan lese mer om denne givergleden på websiden til Peab og her kan du lese mer om Kirkens Bymisjon i Trondheim

___________________

Giver: Peab

Mottaker: Barnas Stasjon

År: 2013

___________________