image
CORPORATE GOOD

Sammen om en bedre verden

Corporate Good gir råd og veileder bedrifter om samfunnsansvar og bærekraft. Vår drivkraft er å finne ut av hvordan bedriften kan være både meningsfull og lønnsom, samtidig som dere kan bidra til å skape en bedre verden.

Vår grunnfilosofi er at aktive handlinger skaper engasjement og giverglede, både hos dem som gir, men også hos de frivillige organisasjonene og sosiale entreprenørene som tar i mot givergleden. Vi har til nå fasilitert aktiviteter for ansatte i over 300 bedrifter over hele landet og koblet de sammen med over 400 frivillige organisasjoner og sosiale entreprenører.

FNs bærekraftsmål er en annen viktig motivasjon for oss og fremforalt FNs bærekraftsmål nr 17 - sammen for å nå målene. Derfor samarbeider vi aktivt med ulike organisasjoner og nettverk innenfor bærekraft og samfunnsansvar.

Vi er organisert som et ideelt aksjeselskap og det betyr at vi ikke skal ta ut overskudd fra selskapet, et eventuelt overskudd blir brukt til å skape verdier for frivillig sektor.

Sammen gjør vi det gode enda bedre!

CORPORATE GOOD

Vår historie

En dag til overs og et ønske om å hjelpe – slik startet historien om Gi bort dagen i 2012. Engasjert Byrå i Trondheim oppdaget at de hadde en ekstra dag i kalenderen, skuddårsdagen! En dag de ønsket å gi bort til noen som trengte den mer enn dem selv, i tillegg oppfordret de andre bedrifter i til å gjøre det samme. 29. februar 2012 var det over 50 bedrifter som stilte opp for frivillige aktører flere plasser i landet og man fikk hjulpet hundrevis av mennesker.

Siden den gang har vi tatt steget videre fra skuddårsdagen, og i 2015 etablerte vi Gi bort dagen som et ideelt aksjeselskap for å hjelpe bedrifter med å gi bort tid, kompetanse og ting gjennom hele året. Vi har siden 2018 tilbydd rådgivning på samfunnsansvar og bærekraft, inkludert FNs bærekraftsmål.

For å få med oss flere bedrifter til å sette samfunnsansvar og bærekraft på agendaen endret vi i mai 2020 navn til Corporate Good - vi ønsker å hjelpe bedrifter til å bidra til å skape en bedre verden. Vi ønsker at alle bedrifter skal se på seg selv som “business as force for good”.

CORPORATE GOOD

Vårt team

Maria Peltokangas

Daglig leder og seniorrådgiver

Johan Håkon Innvik

Økonomi- og systemansvarlig

Henrik Bie

Kommunikasjonsrådgiver

Julia Jeanette Mørk

Kommunikasjonsrådgiver

Maylinn Gullmark

Kommunikasjonsrådgiver

Charlotte Waage

Digital markedsfører

Emilie Grytte Eikeland

Prosjektleder - Bærekraft

Malene Haugo Fredly

Prosjektassistent - Bærekraft

Marc Antoine de Sarrieu

Prosjektleder - IT

Alina den Ouden

Prosjektleder - Østlandet

Anette Skjerve

Prosjektleder - Østlandet

Erik Wergeland

Prosjektleder - Østlandet

Janne Engelhardtsen

Prosjektleder - Østlandet (I permisjon)

Robert Svendsen

Prosjektleder - Hordaland

Ine Sørby

Prosjektleder - Rogaland

Michel Mateos

Primus motivator

Per Elling Sylte

Styreleder

Anita Jordanger

Styremedlem

Kolbjørn Nordvik

Styremedlem

Marianne Danielsen

Styremedlem