image

Sammen om en bedre verden

Corporate Good gir råd og veileder bedrifter om samfunnsansvar og bærekraft. Vår drivkraft er å finne ut av hvordan bedriften kan være både meningsfull og lønnsom, samtidig som dere kan bidra til å skape en bedre verden.Bærekraft for oss handler om å ta gode valg for nåtiden og fremtiden.

Vår grunnfilosofi er at bærekraft må gjøres forståelig for dine medarbeidere, slik at de vet hva det betyr for dem i sin arbeidshverdag. Hvis ikke, så blir bærekraft kun en festtale.

FNs bærekraftsmål er en annen viktig motivasjon for oss og fremforalt FNs bærekraftsmål nr 17 - sammen for å nå målene. Derfor samarbeider vi aktivt med ulike organisasjoner og nettverk innenfor bærekraft og samfunnsansvar.

Sammen gjør vi det gode enda bedre!

Vår historie

En dag til overs og et ønske om å hjelpe – slik startet historien om Gi bort dagen tilbake i 2012. Engasjert Byrå i Trondheim oppdaget at de hadde en ekstra dag i kalenderen, skuddårsdagen! En dag de ønsket å gi bort til noen som trengte den mer enn dem selv, i tillegg oppfordret de andre bedrifter i til å gjøre det samme. 29. februar 2012 var det over 50 bedrifter som stilte opp for frivillige aktører flere plasser i landet og man fikk hjulpet hundrevis av mennesker.

Siden den gang har vi tatt steget videre fra skuddårsdagen, og i 2015 etablerte vi Gi bort dagen som et ideelt aksjeselskap for å hjelpe bedrifter med å gi bort tid, kompetanse og ting gjennom hele året. Vi har siden 2018 hjulpet bedrifter med å implementere bærekraft og samfunnsansvar, inkludert hvordan bedrifter kan bidra til å nå FNs bærekraftsmål.

For å få med oss enda flere bedrifter til å sette samfunnsansvar og bærekraft på agendaen endret vi i mai 2020 navn til Corporate Good - vi ønsker å hjelpe bedrifter til å bidra til å skape en bedre verden. Vi ønsker at alle bedrifter skal se på seg selv som “business as force for good”.

Nå i 2022 feirer vi 10-årsjubileum og fortsetter vårt arbeid med å hjelpe bedrifter med å gå fra ord til handling slik at bærekraft etterleves i hele bedriften.

Vårt team

Maria Peltokangas

Daglig leder og seniorrådgiver

Jøril Korperud Johnsen

Assosiert partner

Cinthya Sopaheluwakan

Assosiert partner

Johan Håkon Innvik

Økonomi- og systemansvarlig

Charlotte Waage

Digital markedsfører

Anita Jordanger

Styrets leder

Kolbjørn Nordvik

Styremedlem

Marianne Danielsen

Styremedlem