image
CORPORATE GOOD

Sammen om en bedre verden

Corporate Good gir råd og veileder bedrifter om samfunnsansvar og bærekraft. Vår drivkraft er å finne ut av hvordan bedriften kan være både meningsfull og lønnsom, samtidig som dere kan bidra til å skape en bedre verden.

Vår grunnfilosofi er at aktive handlinger skaper engasjement og giverglede, både hos dem som gir, men også hos de frivillige organisasjonene og sosiale entreprenørene som tar i mot givergleden. Vi har til nå fasilitert aktiviteter for ansatte i over 300 bedrifter over hele landet og koblet de sammen med over 400 frivillige organisasjoner og sosiale entreprenører.

Vi er ikke motivert av å generere utbytte til våre eiere, eventuelt overskudd blir brukt til å skape verdier for frivillig sektor. Derfor er vi organisert som et ideelt aksjeselskap.

Sammen gjør vi det gode enda bedre!

CORPORATE GOOD

Vår historie

En dag til overs og et ønske om å hjelpe – slik startet historien om Gi bort dagen i 2012. Engasjert Byrå i Trondheim oppdaget at de hadde en ekstra dag i kalenderen, skuddårsdagen! En dag de ønsket å gi bort til noen som trengte den mer enn dem selv, i tillegg oppfordret de andre bedrifter i til å gjøre det samme. 29. februar 2012 var det over 50 bedrifter som stilte opp for frivillige aktører flere plasser i landet og man fikk hjulpet hundrevis av mennesker.

Siden den gang har vi tatt steget videre fra skuddårsdagen, og i 2015 etablerte vi Gi bort dagen som et ideelt aksjeselskap for å hjelpe bedrifter med å gi bort tid, kompetanse og ting gjennom hele året. Vi har siden 2018 tilbydd rådgivning på samfunnsansvar og bærekraft, inkludert FNs bærekraftsmål.

For å få med oss flere bedrifter til å sette samfunnsansvar og bærekraft på agendaen endret vi i mai 2020 navn til Corporate Good - vi ønsker å hjelpe bedrifter til å bidra til å skape en bedre verden. Vi ønsker at alle bedrifter skal se på seg selv som “business as force for good”.

CORPORATE GOOD

Vårt team

Maria Peltokangas

Daglig leder og seniorrådgiver

Johan Håkon Innvik

Økonomi- og systemansvarlig

Henrik Bie

Kommunikasjonskonsulent

Sophia C. Andersen

Prosjektleder

Janne Engelhardtsen

Prosjektleder

Ine Sørby

Prosjektleder

Erik Wergeland

Prosjektleder

Robert Svendsen

Prosjektleder

Charlotte Waage

Digital markedsfører

Michel Mateos

Primus motivator

Per Elling Sylte

Styreleder

Marianne Danielsen

Styremedlem

Kolbjørn Nordvik

Styremedlem