20. mai 2020 endret vi navn fra Gi bort dagen til Corporate Good. Vår tidligere profil har satt gode spor, men tiden var inne for modernisering av merkevaren og tydeliggjøre vårt arbeid innen samfunnsansvar og bærekraft. Vi engasjerte Bolt Communication til å hjelpe oss med dette.

Vi er veldig fornøyd med vår nye logo og føler at den gir riktige assosiasjoner med våre ambisjoner. Vi er profesjonelle, kompetente, erfarne, og kreative. Logoen, sammen med vår nye profil, tydeliggjør at Corporate Good er et selskap som er engasjerte, kreative og i tiden. Corporate Good bygger bro mellom mennesker, samfunn og forretning.

LOGOSYMBOL MED MENING

BOLT har klart å formidle noe av den magien og gleden som oppstår når bedrifter bidrar med samfunnsansvar og bærekraft. Tanken bak logoen var å utforme et minnerikt logosymbol som kommuniserer aktivitet og engasjement. Uendelig symbolet ble utarbeidet i en kombinasjon med Corporate Goods initialer, C og G. Uendelig symbolet representerer en sømløshet og flyt som bygger opp under vår visjon om å hjelpe bedrifter med samfunnsansvar og bærekraft.

FARGER MED ENERGI

En optimistisk og livskraftig rosa farge representerer et selskap som er kreativt og som skiller seg ut. Kombinert med en tidløs og varig blåfarge som fremstår som et stabilt fundament i den nye identiteten. Resultatet ble en ren, balansert og fargesterk profil som får frem Corporate Goods inspirerende, positive og engasjerte selskapsstrategi og tjenesteområder.

GODT SAMARBEID

“Tusen takk  til Cecilie og Gro i BOLT som har levert en logo og grafisk profil som traff våre hjerter på første forsøk. Vi har hatt et bra samarbeid gjennom hele prosessen og de har tatt hensyn til våre ønsker og behov og samtidig veiledet oss når vi har kommet med forslag som ikke villet fungere så godt i praksis. Vi har nå en visuell profil som reflekterer våre ambisjoner, verdier og det inntrykket som vi som selskap ønsker å skape både internt og eksternt,” sier Maria Peltokangas, daglig leder i Corporate Good.