image

Foredrag og workshops

Corporate Good gir råd og veileder bedrifter om bærekraft og samfunnsansvar. Vår drivkraft er å finne ut av hvordan din bedrift kan være både meningsfull og lønnsom, samtidig som dere kan bidra til å skape en bedre verden.

Dette er temaer vi holder foredrag og workshops om for bedrifter og organisasjoner. Enten for et team, en avdeling eller for hele bedriften din. Vi holder også foredrag og workshops på større konferanser.

Foredrag: Hvordan komme igang med bærekraft i din bedrift?
Dette er et av våre mest populære foredrag som vi holder for å hjelpe bedrifter igang med bærekraft, blant annet for næringsforeninger.

Hva betyr bærekraft egentlig? Bærekraft handler om å ta gode valg for nåtiden og fremtiden. I foredraget vil du få presentert fem steg for å komme i gang med arbeidet i din egen bedrift og hva som skal til for å få på plass en handlingsplan. I tillegg vil du også få lære deg hvorfor det er så viktig at du engasjerer dine medarbeidere i dette arbeidet.

Workshop: Bærekraftskommunikasjon i praksis!
I workshopen Bærekraftskommunikasjon i praksis fokuserer vi på å gi deg de verktøyene du trenger for å jobbe best mulig med bærekraft i din virksomhet. Her vil vi ikke bare se på kommunikasjonen i seg selv, men hvordan kommunikasjonen henger sammen med produkter og tjenester, praksiser og mål internt i selskapet - og hvordan kombinasjonen av dette skaper en troverdig kommunikasjon.

Her vil du få konkrete verktøy for å kunne fortelle om hvordan dere jobber med bærekraft, og unngå å havne i grønnvaskingsfellen.

«Vi hadde gleden av å ha Maria med i et webinar om fremtidens arbeidsplass. Der delte hun mange gode og inspirerende tips om hvordan alle kan lykkes med å skape bærekraftig business! Formatet var et hybrid arrangement og Maria lykkes med å skape engasjement både blant de som deltok digitalt og i salen. Uavhengig om du har mye eller lite erfaring med tema kan jeg trygt anbefale Maria til alle som ønsker en kunnskapsrik formidler om bærekraft i praksis!»
Helene Melby Brodersen,
kommunikasjonsansvarlig i EcoOnline
​​Strategiworkshop: Bærekraft – hvor står vi?
EI strategiworkshopen vil du få en gjennomgang av hvorfor vi mener at bedrifter i Norge må sette bærekraft på agendaen, diskutere hvordan dere kan implementere bærekraft på en praktisk måte i bedriften deres og hva dere kan gjøre for å bidra til at vi når FNs bærekraftsmål.

I forkant av strategiworkshopen vil du svare på en kort undersøkelse for å kartlegge hvordan dere jobber med bærekraft i dag slik at workshopen blir gjennomført med din bedrift i fokus.

Strategiworkshopen varer i 90 minutter og koster 7 500 kr.