Christoffer Bertilsson, LinkedKurs og AYR

Good Learn; Strategisk merkevarebygging på LinkedIn

by Christoffer Bertilsson, LinkedKurs og AYR
77 77 people viewed this event.

Vi inviterer til Good Learn-webinar om strategisk merkevarebygging på LinkedIn sammen med Christoffer Bertilsson, også kalt Mr. LinkedIn. Webinaret er åpent og gratis for frivillige organisasjoner, sosiale entreprenører og andre som viser omsorg.

Bruker du LinkedIn på riktig måte?

Visste du at LinkedIn kan brukes som en veldig effektiv markedsføringskanal for din organisasjon? Her kan du komme i kontakt med de rette beslutningstakerne og knytte viktige kontakter fremforalt med næringslivet. Likevel er det fortsatt få norske organisasjoner som utnytter mulighetene denne profesjonelle, sosiale medieplattformen tilbyr.

Under dette webinaret skal Christoffer Bertilsson, en av Norges fremste LinkedIn-eksperter, hjelpe deg med konkrete strategier og taktikker som kommer til å løfte din LinkedIn-tilstedeværelse til neste nivå. Med riktig bruk av plattformen vil du kunne skape flere muligheter, bygge et sterkere nettverk og utvikle din organisasjon.  

Innhold

I løpet av webinaret går vi gjennom det grunnleggende du trenger å kunne for å bruke LinkedIn på riktig måte, slik at det gir flere muligheter for deg og din organisasjon. 

Du kommer til å lære: 

  • Hvordan du kan bruke LinkedIn for å utvikle ditt profesjonelle nettverk 
  • Hva du faktisk må gjøre på LinkedIn for å gjøre deg interessant 
  • En enkel metode for å knytte deg til kvalitetskontakter på LinkedIn 
  • Rett måte for å legge ut oppdateringer på LinkedIn for å skape maksimalt engasjement
  • 5-stegs metodikken for din LinkedIn suksess og hvordan du bruker LinkedIn til å skape ny business

Tusen takk til Google eksperten AYR som bistår oss med gjennomføringen av webinaret. 

Om Christoffer Bertilsson

Christoffer Bertilsson är gründer og daglig leder i LinkedKurs og regnes som Norges fremste LinkedIn ekspert. Christoffer har hjulpet et hundretall profesjonelle med å mestre LinkedIn, både for karriereutvikling, nettverksutvikling og for å skape flere salgs- og forretningsmuligheter.  

Christoffer har sin bakgrunn fra digital markedsføring og hjelper daglig bedrifter med å utnytte de digitale plattformer bedre, og bli mer relevante for sine kunder. I dag driver han selskapet LinkedIn-kurs https://www.linkedkurs.se/

Om AYR

AYR er en av landets første Google-partnere, og har jobbet med Google helt siden 2009. AYR har lang erfaring med å bistå kunder med 

SoCentral er både et arbeidsfellesskap og et innovasjonsmiljø. Noen av våre medlemmer kommer fra etablerte virksomheter, andre har startet opp noe nytt. De har bakgrunn fra ulike fagdisipliner, bransjer og sektorer. I tillegg til vår rolle som vertskap for Nordisk inkubator for samfunnsinnovasjon på Sentralen, samarbeider SoCentral også med utvalgte entreprenører og virksomheter om utvikling av nye løsninger på samfunnsutfordringer.

For mer informasjon se www.socentral.no

Additional Details

Start Date - 22.10.2020

Event registration closed.
 

Date And Time

22.10.2020 10:00 to
11:30
 

Registration End Date

20.10.2020
 

Location

Online Event

Share With Friends