Corporate Good

Gi bort-seminar – Merkevarebygging på LinkedIn

by Corporate Good
129 129 people viewed this event.

Gi bort dagen inviterer til Gi bort-seminar om strategisk merkevarebygging på LinkedIn sammen med Christoffer Bertilsson, også kalt Mr. LinkedIn. Seminaret er åpent og gratis for frivillige organisasjoner, sosiale entreprenører og andre som viser omsorg.

Bruker du LinkedIn på riktig måte?

Visste du at LinkedIn kan brukes som en veldig effektiv markedsføringskanal for din organisasjon? Her kan du komme i kontakt med de rette beslutningstakerne og knytte viktige kontakter. Likevel er det fortsatt få norske organisasjoner som utnytter mulighetene denne profesjonelle, sosiale medieplattformen tilbyr.

Under dette ettermiddagsseminaret skal Christoffer Bertilsson, en av Norges fremste LinkedIn-eksperter, hjelpe deg med konkrete strategier og taktikker som kommer til å løfte din LinkedIn-tilstedeværelse til neste nivå. Med riktig bruk av plattformen vil du kunne skape flere muligheter, bygge et sterkere nettverk og utvikle din organisasjon.

Innhold

I løpet av seminaret går vi gjennom det grunnleggende du trenger å kunne for å bruke LinkedIn på riktig måte, slik at det gir flere muligheter for deg og din organisasjon. Du kommer til å lære:

  • Hvordan du kan bruke LinkedIn for å utvikle ditt profesjonelle nettverk
  • Hva du faktisk må gjøre på LinkedIn for å gjøre deg interessant
  • En enkel metode for å knytte deg til kvalitetskontakter på LinkedIn
  • Rett måte for å legge ut oppdateringer på LinkedIn for å skape maksimalt engasjement
    5-stegs metodikken for din LinkedIn suksess og hvordan du bruker LinkedIn til å skape ny business

Om Christoffer Bertilsson

Christoffer Bertilsson er gründer og daglig leder i LinkedKurs og regnes som Norges fremste LinkedIn ekspert. Christoffer har hjulpet et hundretall profesjonelle med å mestre LinkedIn, både for karriereutvikling, nettverksutvikling og for å skape flere salgs- og forretningsmuligheter.

Christoffer har sin bakgrunn fra digital markedsføring og hjelper daglig bedrifter med å utnytte de digitale plattformer bedre, og bli mer relevante for sine kunder. I dag driver han selskapet LinkedKurs

Les mer om hvorfor Christoffer mener at 2019 er året du bør satse på LinkedIn

To register for this event please visit the following URL:

 

Date And Time


 

Location

Online Event

Share With Friends