Corporate Good
-
26
nov

Gi-bort seminar: Hvordan kan du bidra til å skape mer engasjement?

med Corporate Good
 
22 visninger av arrangementet.

Selskaper med engasjerte medarbeidere utkonkurrerer andre selskaper med opptil 202 %, i følge Gallup.

Derfor inviterer vi sammen med Dale Carnegie Training ledere, HR-ansvarlige, andre med personalansvar – eller deg som brenner for temaet, til å delta i dette frokostseminaret som tar for seg hva det er som påvirker engasjement, og hva du kan gjøre for å opprettholde engasjementet i din organisasjon.

Blant medarbeidere som er uengasjerte på jobben, er det 2,5 ganger større risiko for at de slutter for en hvilken som helst lønnsøkning sammenlignet med medarbeidere som er engasjerte. Derfor er din evne til å opprettholde engasjementet på arbeidsplassen kritisk for din organisasjons overlevelse og økonomiske resultater.

Workshopen gir deg konkrete verktøy og tips til hvordan du kan jobbe med eget og dine kollegaers engasjement som igjen vil være med på å styrke selskapets resultater.

Om Ingrid Schjelderup Bygland

Ingrid har jobbet på Dale Carnegie Training som sertifisert instruktør siden 2012. Hun har en Master of Science fra UMB og del av MBA i Markedsføring fra NHH. Tidligere har hun 12 års erfaring fra dagligvarebransjen. Hun har jobbet med markedsføring, prosjektledelse og forretningsutvikling i ledende selskaper som Orkla og Mills.

Om Dale Carnegie Training

Dale Carnegie Training tilbyr praktisk trening og utvikling innenfor kompetanseområdene kommunikasjon, ledelse, salg. Dale Carnegie Training har skapt engasjerte, kompetente og trygge medarbeidere i over 100 år. Til nå har over 9 millioner mennesker, i over 85 land og på 29 språk vært gjennom en prosess hos oss. Les mer om Dale Carnegie

For å melde deg på arrangementet trykker du på følgende link:

 

Tidspunkt

08:00 til
26.11.2015 10:30
 

Adresse

 

Sted

Dale Carnegie Training
 

Event Category

Seminar
 
 
 

Del med dine venner