image

Bærekraftig business

Kjøp boken nå!

Nå kan du bestille den helt nye boken Bærekraftig business.

Bærekraftig business gir deg og din bedrift gode verktøy for å lykkes med bærekraft og samfunnsansvar. Boken er lagt opp på en måte som kombinerer hvorfor med hvordan, og som på den måten ikke bare gir deg oppdatert og relevant kunnskap, men også råd om hvordan du i praksis implementerer endringer i din egen virksomhet.

Ønsker du en praktisk guide til hvordan du kan gå fra ord til handling og implementere bærekraft og samfunnsansvar i din bedrift – bestill boken Bærekraftig business nå.

Hvorfor bok om bærekraft nå?
Norsk næringsliv står overfor store forandringer, og hensynet til planeten, samfunnet og fremtidige generasjoner gjør at mange bedrifter vil bli nødt til å omstille seg i nær fremtid.

Bærekraftig business viser deg at det ikke er noen motsetning mellom bærekraft og en positiv bunnlinje. Virksomheter som tar samfunnsansvar vil lettere tiltrekke seg dyktige medarbeidere, ha en effektivt drift, øke omsetningen og lede an i det moderne, norske næringslivet.

Hva sier noen leserne om boken?

«Denne burde vært lovpålagt pensum for alle som driver bedrift i dag.»
Hanne-Lene Dahlgren, forfatter og vegetarentusiast

«Boken gir praktiske råd, tips og verktøy for å lykkes med bærekraft.»
Vidar Andersen, Partner i Concepta Partner og Styreguiden

«Oversiktlig og praktisk bok med gode eksempler fra norske bedrifter.»
Kathrine Aspaas, gründer og forfatter

«Boken viser hvordan du kan gå fra ord til handling.»
Elaine Bloom, karriereveileder, pedagog, foredragsholder, skribent

«En bok som tar opp viktige problemstillinger og skaper forståelse.»
Winta Negassi, Director, People & Culture Nordics i Discovery Inc

«Her får du alt du trenger for å lykkes med bærekraft.»
Jørgen Schrøder Aanonsen, entreprenør, investor og styreleder i innovasjonsselskapet Blender Collective

«En lettfattelig og svært engasjerende bok om hvordan man kan jobbe med bærekraft i egen virksomhet.»
Eilin Gillesen, Chief People & Culture Officer i Simployer

Om forfatterne

Vi er tre forfattere med tre ulike innfallsvinkler til de temaene vi brenner for, nemlig samfunnsansvar og bærekraft. Vårt ønske er at boken skal kunne speile et mangfold og belyse temaene fra forskjellige perspektiver.

Maria Peltokangas leder selskapet Corporate Good som hjelper bedrifter med å nå FNs bærekraftsmål. Hun er en B Leader og sertifisert Climate Reality Leader. Hun brenner for at bærekraft og samfunns­ansvar skal skape reelle endringer.

”Jeg motiveres av at flere bedrifter skal forstå hvordan de kan kombinere god business og samtidig ta vare planeten vår – slik skapes meningsfulle arbeidsplasser.”

Runar Heggen er leder i selskapene Teamwork og Podium. Han har i over 30 år jobbet med å bistå mennesker som har stått utenfor arbeidslivet. Han har et brennende engasjement for et arbeidsliv basert på tillit, engasjement og arbeidsglede.

”Jeg brenner for at vi skal oppleve glede i arbeidslivet og bidra til noe som er større enn oss selv. Det finnes ikke noe viktigere enn å ta vare på kloden for våre neste generasjoner.”

Tone Lise Forbergskog bygget opp og ledet Tone Lise Akademiet i 29 år. I en årrekke har hun jobbet for å hjelpe kvinner som har vært utsatt for menneske­ handel. Gjennom begeistring og entusiasme skaper hun positive endringer.

”Jeg drives av å inspirere mennesker til å bry seg om hverandre og verden vi lever i. Det er slik jeg opplever at en får et mer meningsfylt liv, og dette kan veldig lett gjøres gjennom ens arbeid.”

BÆREKRAFT OG SAMFUNNSANSVAR I PRAKSIS

Hvorfor bok?

Hør fra Maria, Runar og Tone Lise om hvorfor de ønsket å skrive en praktisk guide for ledere som ønsker å implementere bærekraft og samfunnsansvar i egen bedrift.

Hold deg oppdatert på siste nytt

Ved å takke ja til å få informasjon tilsendt angående boken samtykker du til at vi bruker e-postadressen din i henhold til vår personvernerklæring.