Som for mange andre så ble 2020 ikke akkurat som vi hadde forventet, men det skjedde mye spennende i Corporate Good. Så vi spoler tilbake og tar en liten oppsummering av hovedaktivitetene fra 2020.

#GIVERGLEDE
Allerede etter de første to ukene av pandemien så vi mange bedrifter som stilte opp og tok samfunnsansvar. Forskning viser at hjelpsomhet smitter, så vi bestemte oss for å starte Facebook-kampanjen #giverglede. Vi løftet frem og heiet på bedrifter som ga bort av sin tid, kompetanse og ting til frivillige organisasjoner og andre som trengte omsorg.  

GI BORT DAGEN BLE TIL CORPORATE GOOD
Så hadde den store dagen kommet! 20. mai 2020 så endret vi navn fra Gi bort dagen til Corporate Good. Vi har de siste årene utviklet selskapet og ønsket et navn som som representerte helheten i det vi nå leverer og vårt fokus på å være rådgivere på samfunnsansvar og bærekraft til næringslivet. Med nytt navn og ny visuell profil laget av Bolt Communication, som vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på, er vi nå enda mer motiverte til å gjøre verden til et bedre sted. 

#BÆREKRAFTIGSOMMER2020
Sommeren kom og vi hadde lyst til å inspirere privatpersoner til å ta bærekraftige valg gjennom ferien. Derfor lanserte vi vår Instagram kampanje #bærekraftigsommer2020, som frontet Goodlife Goals, som handler om hvordan hver og en av oss kan bidra til å nå FNs bærekraftsmål. 

FLERE FRIVILLGE PROSJEKTLEDERE
I august startet vi en rekrutteringskampanje for å få på plass flere frivillige prosjektledere i Corporate Good. Våre frivillige prosjektledere bistår frivillige organisasjoner og sosiale entreprenører med koblinger til bedrifter som gir av sin tid, kompetanse og ting. Dette tilbudet til frivillig og ideell sektor er kostnadsfritt, er hvordan vi i Corporate Good tar aktivt samfunnsansvar.

GOOD LEARN-WEBINARER
Vi har siden 2015 arrangert gratis kompetansepåfyll for frivillig sektor som fysiske seminarer i Oslo. Med pandemien så måtte vi tenkte nytt og takket være vår samarbeidspartner på Google, AYR, så fikk vi i løpet av høsten satt opp to webinarer; Strategisk merkevarebygging på LinkedIn med Christoffer Bertilsson fra LinkedKurs og Personlighet og relasjoner i koronaens tid med Christine Lindholt Wittusen fra Bare Relasjoner. 

Tusen takk til alle våre kunder, samarbeidspartner og fremforalt alle frivillige organisasjoner og sosiale entreprenører som vi har fått gleden av å bistå i året som gått! Nå gleder vi oss til noen rolige dager før vi tar fatt på 2021. 

Riktig godt nytt år fra alle oss i Corporate Good!